Over Frik Timmerwerken

Robin Frik is al meer dan 10 jaar actief als timmerman. In 2020 is hij ingeschreven bij de KvK en begonnen als zzp’er. Ondertussen is Frik Timmerwerken uitgegroeid tot een volwaardig timmerbedrijf. Met onze kennis, kunde en gereedschap voor iedere mogelijke klus, komen we altijd goed beslagen ten ijs. We staan voor een persoonlijke aanpak en leveren altijd kwaliteit. Eerder zullen wij niet bij u vertrekken. Alleen zo houden we onze 5-sterren beoordeling.

 

Activiteiten

Kijk vooral even naar onze projecten om een idee te krijgen van hoe dit bij eerdere klussen tot mooie resultaten heeft geleid. Zo helpen we onze klanten veel met het plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren. We vervangen veel boeiboorden, verlagen plafonds en zetten complete wanden. Maar ook de grotere projecten als het plaatsen van een overkapping, schuur of pergola, pakken wij met veel plezier op. 

Timmerman in Oosterhout & omgeving

Frik Timmerwerken is gevestigd in Oosterhout, dus zoekt u een timmerman in Breda en omgeving, stuur gerust een berichtje. Ook zijn wij als timmerman veel actief in bijvoorbeeld, Tilburg, Den Bosch, Gorinchem en de Drechtstreek. Dus heeft u een mooie klus, neem dan contact met ons op

 

Vragen?