Vliering laten plaatsen in Oosterhout

Heeft u altijd al extra ruimte in uw huis gewild? Dan is een vliering misschien wel de praktische oplossing voor u! Bij Frik Timmerwerken hebben we al vele vlieringen op maat gemaakt, speciaal voor klanten in de omgeving van Oosterhout. De betrouwbare vakman van Frik Timmerwerken staat klaar om de klus die u te moeilijk vindt, op te pakken van zijn vakmanschap en expertise in het plaatsen van vlieringen. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak leveren we kwalitatief hoogwaardige vlieringen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wat is een vliering?

Een vliering is een verhoogde, extra ruimte boven het plafond van een kamer. Meestal wordt deze boven de zolder geplaatst. Maar het is ook mogelijk om een vliering boven een trapgat of in een andere ruimte te plaatsen. Een vliering kan extra bergruimte bieden om bijvoorbeeld spullen op te slaan die niet dagelijks nodig zijn. Kortom, een vliering biedt een praktische oplossing voor mensen die op zoek zijn naar extra ruimte zonder grote renovaties of uitbreidingen te hoeven doen. Benieuwd naar eerder geplaatste vlieringen bij onze klanten? U bekijkt ze hier.

Op maat gemaakt, voor elk project

Een belangrijk aspect van een vliering is de draagconstructie. De constructie van een nieuwe vliering moet stevig en veilig zijn. De draagconstructie kan variëren van houten balken tot metalen steunen, afhankelijk van de bouw en het ontwerp van het huis. Daarnaast is het mogelijk om een vide te plaatsen of juist een afgesloten vliering.

Wat voor vliering u ook wilt, wij hebben de kennis en ervaring om elke uitdaging aan te gaan. De vlieringen worden specifiek gebouwd om optimaal gebruik te maken van uw beschikbare ruimte. Onze timmerman is gedreven en heeft oog voor detail, waardoor we bij Frik Timmerwerken altijd de mooiste en meest praktische vlieringen kunnen realiseren.

Meer weten?

Frik Timmerwerken staat klaar om uw ideale woonruimte te creëren. Met ons advies en oog voor kwaliteit, kunt u een vliering verwachten die perfect bij u en uw wensen past. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw huisinrichting naar een hoger niveau te tillen.

Kosten vliering maken

De kosten van een vliering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het materiaal en de afwerking. Maar maakt u zich geen zorgen, we streven altijd naar eerlijke prijzen en transparante communicatie. Voordat we beginnen, bespreken we uitgebreid alle details en ontvangt u een duidelijke offerte op maat. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Neem eenvoudig contact op

Bent u klaar om die ongebruikte ruimte eindelijk om te toveren tot een praktische ruimte? Neem dan vandaag nog contact op met Frik Timmerwerken. Onze timmerman staat graag voor u klaar om een prachtige vliering op maat te maken die perfect bij u en uw huis past. Wij beloven vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit in elke stap van het proces. U leest hieronder waarom onze klanten zo tevreden zijn over ons. Wacht niet langer en geef uw huis de upgrade die het verdient!

Rob Hopstaken
Rob Hopstaken
2024-01-31
Zeer vakkundig geholpen! Erg blij met het resultaat. Naast de binnendeur plaatsen heeft Robin ook nog een binnenwand gezet. Alles doet hij uiterst nauwkeurig en dat is terug te zien in het eindresultaat! Erg blij mee!
bonno666
bonno666
2024-01-18
Ik heb goede ervaring met Frik Timmerwerken. Werkt accuraat komt op tijd. Goede na service.
Marjolein Van Maldegem
Marjolein Van Maldegem
2024-01-18
Super dank voor het plaatsen van een nieuwe deur voor de meterkast en het passend maken van mijn deur van de schuur. Last but not least, het ophangen van de fotolijst 😀
Jacolinde de Visser
Jacolinde de Visser
2024-01-11
Reageert snel, komt zijn afspraken na, werkt hard en uiteraard het belangrijkste: hij levert mooi, kwalitatief goed werk af. Ik zou hem zeker aanraden.
Gustaaf van Irsel
Gustaaf van Irsel
2023-12-27
We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Frik Timmerwerken. Op advies van onze schilder hebben wij Frik Timmerwerken benaderd om een garagedeur te repareren en enkele luiken. Door Frik Timmerwerken werd snel gereageerd en een afspraak gemaakt. De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. We zijn dik tevreden.
leonie van den berg
leonie van den berg
2023-12-14
Snelle reactie en heldere, realistische offerte. Eerst keurig komen kijken en de maten opgemeten en meegedacht met wat nodig was. Plaatsen van de nieuwe poort en deurpost ging snel en professioneel en alles is netjes achtergelaten. Zeer tevreden! 😃
John Elbers
John Elbers
2023-12-05
Robin Frik heeft bij ons alle binnendeuren op de begane grond vervangen. De oude opdekdeuren en metalen kozijnen zijn vervangen door prachtige houten deuren met bijpassende houten kozijnen. De hele klus is uitstekend verlopen en vakkundig uitgevoerd. Deze vakman is echt een aanrader !
Jan Heinen
Jan Heinen
2023-11-14
Supergoede tuinkast gemaakt als ombouw voor een pomp. Goede communicatie en vakwerk!
Anso Bruin
Anso Bruin
2023-11-12
Robin heeft prima werk geleverd. Betrouwbaar, snel en vakkundig!
Vragen?