Diensten

Bekijk hieronder een aantal diensten waarbij Frik Timmerwerken u van dienst kan zijn. Naast deze standaard diensten, staan wij ook open voor maatwerk of specifieke wensen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via e-mail, Whatsapp of het contactformulier.

 

overkapping in oosterhout

Overkappingen

Voor als u een overkapping op maat wil laten bouwen in Oosterhout en omgeving die niet alleen functioneel is, maar ook een blikvanger wordt in uw tuin.

overkapping in oosterhout

Verlaagde plafonds

Laat uw plafond verlagen door een ervaren timmerman in Oosterhout. Wij van Frik Timmerwerken kunnen uw verlaagde plafonds realiseren.

overkapping in oosterhout

Pergola's

Woont u in Oosterhout of omgeving en wilt u  graag een houten pergola, maar ziet u op tegen het zelf bouwen ervan? Geen zorgen, wij helpen u graag verder.

overkapping in oosterhout

Voorzetwanden

Bent u een huiseigenaar in Oosterhout of omgeving en bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren vakman om een voorzetwand op maat te laten plaatsen? Zoek niet verder!

overkapping in oosterhout

Vliering

Creëer extra ruimte in uw huis in Oosterhout of omgeving. Laat uw vliering op maat creëren door Frik Timmerwerken!  Wij realiseren uw wensen met vakmanschap en oog voor detail.

overkapping in oosterhout

Kozijnen

Wij werken met vakmanschap en oog voor detail bij het plaatsen van kozijnen in Oosterhout en omgeving. Zoek niet verder! De betrouwbare en ervaren vakman van Frik Timmerwerken, staat voor u klaar. 

Adres

Desselaar 7, 4907KR Oosterhout

Telefoonnummer

Vragen?