Allround Timmerman in Oosterhout inhuren

Heeft u een klus waarvan u denkt dat deze te moeilijk is om zelf aan te pakken en bent u op zoek naar een timmerman in Oosterhout die dit professioneel op kan pakken? Geen zorgen, Frik Timmerwerken helpt u graag! Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap bieden wij de expertise die u nodig heeft om uw droomproject waar te maken. Of het nu gaat om nieuwe kozijnen of deuren, overkappingen, of maatwerk timmerwerk, wij maken van uw idee werkelijkheid zodat u uw droomhuis kunt realiseren.

Timmerman in de buurt

Als timmerbedrijf in Oosterhout zijn we trots om onze lokale gemeenschap van dienst te zijn. Als u in Oosterhout of omgeving woont en op zoek bent naar een timmerman in de buurt, staan wij voor u klaar om u te helpen met al uw timmerwerk. Ook zijn wij als timmerbedrijf veel actief in bijvoorbeeld Breda, Teteringen, Den Bosch, Gorinchem en dorpen in deze regio.

Diversiteit van werkzaamheden

Als een volleerd en allround timmerman uit Oosterhout heeft eigenaar Robin Frik met succes twee bouwvallen opgeknapt, waardoor geen klus meer te gek is voor Frik Timmerwerken. Wat uw wensen ook zijn, Frik Timmerwerken denkt met u mee. We helpen veel klanten met het plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren. Bekijk hier een overzicht van al onze diensten. Daarnaast vervangen we regelmatig boeiboorden, verlagen we plafonds en zetten we complete wanden. Ook grotere projecten, zoals het realiseren van een overkapping, schuur of pergola, pakken we met plezier op. Bekijk hier alle projecten om te zien wat we allemaal te bieden hebben!

Waarom kiezen voor Frik Timmerwerken?

  • Expertise en vakmanschap: Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor kwaliteit en vakmanschap in al onze projecten.
  • Lokaal en betrouwbaar: Als timmerbedrijf in Oosterhout zijn wij trots op onze lokale gemeenschap en hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid in onze dienstverlening
  • Passie voor timmerwerk: Wij hebben een echte passie voor ons vak en streven ernaar om elke klus tot in de puntjes uit te voeren.
  • Kwaliteit gegarandeerd: We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in ons werk en gebruiken alleen materialen van topkwaliteit.

 

Rob Hopstaken
Rob Hopstaken
2024-01-31
Zeer vakkundig geholpen! Erg blij met het resultaat. Naast de binnendeur plaatsen heeft Robin ook nog een binnenwand gezet. Alles doet hij uiterst nauwkeurig en dat is terug te zien in het eindresultaat! Erg blij mee!
bonno666
bonno666
2024-01-18
Ik heb goede ervaring met Frik Timmerwerken. Werkt accuraat komt op tijd. Goede na service.
Marjolein Van Maldegem
Marjolein Van Maldegem
2024-01-18
Super dank voor het plaatsen van een nieuwe deur voor de meterkast en het passend maken van mijn deur van de schuur. Last but not least, het ophangen van de fotolijst 😀
Jacolinde de Visser
Jacolinde de Visser
2024-01-11
Reageert snel, komt zijn afspraken na, werkt hard en uiteraard het belangrijkste: hij levert mooi, kwalitatief goed werk af. Ik zou hem zeker aanraden.
Gustaaf van Irsel
Gustaaf van Irsel
2023-12-27
We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Frik Timmerwerken. Op advies van onze schilder hebben wij Frik Timmerwerken benaderd om een garagedeur te repareren en enkele luiken. Door Frik Timmerwerken werd snel gereageerd en een afspraak gemaakt. De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. We zijn dik tevreden.
leonie van den berg
leonie van den berg
2023-12-14
Snelle reactie en heldere, realistische offerte. Eerst keurig komen kijken en de maten opgemeten en meegedacht met wat nodig was. Plaatsen van de nieuwe poort en deurpost ging snel en professioneel en alles is netjes achtergelaten. Zeer tevreden! 😃
John Elbers
John Elbers
2023-12-05
Robin Frik heeft bij ons alle binnendeuren op de begane grond vervangen. De oude opdekdeuren en metalen kozijnen zijn vervangen door prachtige houten deuren met bijpassende houten kozijnen. De hele klus is uitstekend verlopen en vakkundig uitgevoerd. Deze vakman is echt een aanrader !
Jan Heinen
Jan Heinen
2023-11-14
Supergoede tuinkast gemaakt als ombouw voor een pomp. Goede communicatie en vakwerk!
Anso Bruin
Anso Bruin
2023-11-12
Robin heeft prima werk geleverd. Betrouwbaar, snel en vakkundig!

Meer weten?

Frik Timmerwerken staat klaar om uw droomproject te realiseren. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en een kennismaking in te plannen voor meer informatie.

Onze aanpak

Bij Frik Timmerwerken hanteren we een professionele werkwijze, passend bij onze vakman. Het begint allemaal met een persoonlijk bezoek van onze timmerman uit Oosterhout, waarbij we uitgebreid uw wensen bespreken. Op basis daarvan stellen we een gerichte offerte op en zodra u akkoord gaat, plannen we direct een datum voor de uitvoering van uw klus. Op deze manier hebben we vanaf het begin duidelijkheid en weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten. We vinden het ook belangrijk om u als klant mee te nemen in het proces naar het gewenste resultaat. We houden u op de hoogte van onze werkwijze en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid staat voorop. Benieuwd wat onze klanten vinden? U leest hier alle reviews.

Wilt u een timmerman inhuren die ervoor zorgt dat uw klus gerealiseerd wordt? Neem dan vandaag nog contact op met Frik Timmerwerken en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Uw droomhuis is dichterbij dan u denkt!

Vragen?